Voedselzekerheid

Maak een wereld van verschil: Doneer voedselpakketten aan behoeftigen

In het hart van ons werk bij NMD-Foundation ligt de onwrikbare overtuiging dat iedereen recht heeft op voedselzekerheid. Ondanks de overvloed van onze wereld, zijn er nog steeds miljoenen behoeftigen die elke dag met honger naar bed gaan. Kinderen die niet weten wanneer hun volgende maaltijd zal zijn, ouderen die zwakker worden door gebrek aan voeding, en gezinnen die dagelijks worstelen om te overleven. Maar er is hoop, en die hoop begint met jou.

Voedselzekerheid voor iedereen

Ons doel is om de cirkel van honger te doorbreken en voedselzekerheid te brengen naar de meest afgelegen en kwetsbare gemeenschappen. Door het doneren van voedselpakketten, kunnen we samen levens veranderen. Elk pakket is zorgvuldig samengesteld om aan de basis voedingsbehoeften van een familie te voldoen. Denk hierbij aan rijst, meel, maïsmeel, olie, en andere essentiële voedingsmiddelen.

Voedselpakketten bieden onmiddellijke verlichting aan gezinnen die te maken hebben met voedselonzekerheid. Het is een concrete manier om jouw medeleven te tonen en direct bij te dragen aan het welzijn van anderen.

Jouw bijdrage kan op verschillende manieren een verschil maken. Een eenmalige donatie kan een familie voorzien van een voedselpakket, terwijl periodieke donaties ons in staat stellen om onze hulp duurzaam te plannen en meer gezinnen te bereiken.

Elke donatie telt en maakt een substantieel verschil in de levens van mensen. Doe vandaag nog een gift en wees onderdeel van deze levens veranderende missie. Samen kunnen we een wereld van verschil maken voor de behoeftigen.

Onze diensten

Ontdek meer manieren om te helpen

Bij NMD-foundation zetten we ons niet alleen in voor voedselpakketten, maar bieden we ook een scala aan andere essentiële diensten aan behoeftigen in arme landen. Ontdek hoe jouw donatie kan helpen bij het bouwen van waterputten om toegang te geven tot schoon drinkwater. 

Lees meer over waterputten

Of hoe je kunt bijdragen in het verhelpen van het voedseltekort door het doneren van offers aan families die geconfronteerd worden met honger. Elke bijdrage, groot of klein, maakt een wereld van verschil.